Amix fehérje

Az Amix Nutrition széles kínálatában különböző típusú Amix fehérjéket kínálunk, melyek mindegyike különböző célokat szolgál, hogy megfeleljen az edzési és táplálkozási igényeknek. A Flashprotein kínálatában megtalálható az Amix marha fehérje, tejsavó fehérje, kazein fehérje, növényi fehérje, és többkomponensű fehérjék. Az alábbiakban részletezzük az Amix fehérjék előnyeit és hatásait.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:
Tejsavó fehérje I Kazein fehérje I Növényi fehérje I Marha fehérje I Amix fehérjék tulajdonságai

Amix marha fehérje - húsfehérje

Az Amix marha fehérje egy kiváló minőségű húsfehérje-kiegészítő, amely marhahús alapú fehérjéből készül. Ez a termék különleges előnyöket kínál azok számára, akik keresik az erős és hatékony fehérjeforrást az izomépítés és teljesítmény fokozásához.

Amix Anabolic Monster Beef - marha fehérje

Az Amix Anabolic Monster Beef az egyik legmagasabb minőségű marhafehérje-kiegészítő a piacon, amely természetes kreatinforrásként is szolgál. Egyedülálló összetétele és gyors felszívódása miatt ideális választás azok számára, akik intenzív edzéseket végeznek és hatékony izomnövekedést keresnek.

Előnyei:

 • Magas kreatintartalom: Az Amix Anabolic Monster Beef természetes kreatinforrásként szolgál, ami segíti az erőnövekedést és a teljesítmény fokozását. A kreatin nélkülözhetetlen az izomsejtek energiaellátásában, így növeli az erőt és a kitartást az edzések során.
 • Gyors felszívódás: A marhafehérje gyorsan emészthető és felszívódik, így ideális az edzés utáni fogyasztásra. Ez lehetővé teszi, hogy az izmok gyorsan felhasználhassák a fehérjét az építőanyagokhoz az izomregenerációhoz.
 • Laktózmentes: Az Amix Anabolic Monster Beef laktózmentes, így ideális azok számára, akik laktóz- vagy tejfehérje-érzékenyek. Ez biztosítja, hogy az érzékeny gyomrú egyének is fogyaszthatja, anélkül, hogy emésztési problémáik lennének.

Mikor és hogyan érdemes fogyasztani?

Az Amix Anabolic Monster Beef tökéletes azok számára, akik intenzív edzéseket végeznek, és nagyobb mennyiségű fehérjét keresnek az izomépítéshez és a teljesítményük fokozásához.

Felhasználási javaslatok:

 • Edzés: Keverj el egy Amix Anabolic Beef por a megfelelő mennyiségben vagy tejtermékkel fogyaszd el az edzés utáni időszakban. Ez segít az izmok gyorsabb regenerálódásában és az izomtömeg növekedésében.
 • Étkezések között: Az Amix Anabolic Monster Beef lehetővé teszi, hogy növelje a napi fehérjebevitelt, különösen akkor, ha több fehérjeforrás nem áll rendelkezésre. Fogyaszd el tízóraira, uzsonnára vagy bármikor, amikor szükséged van egy gyors és hatékony fehérjeforrásra.

Amix Monster Beef – Marha fehérje

Az Amix Monster Beef marha fehérje kiváló minőségű kiegészítő. Magas kreatintartalmának és gyors felszívódásának köszönhetően, hatékonyan támogatja az izomépítést és a teljesítmény fokozását. A termék laktózmentes jellege lehetővé teszi az érzékenyebbek számára is, hogy élvezhessék az izomnövekedést és a regenerációt támogató előnyöket, anélkül, hogy emésztési problémáik lennének. Az Amix Anabolic Monster Beef kiegészítője lehet minden intenzív edzést végző személyi táplálkozásának. hatékonyan biztosítja az optimális izomfejlődést és teljesítményt.

Amix tejsavófehérje

Az Amix Nutrition kínálatában a tejsavófehérjék szerepet játszanak, különösen az Amix IsoPrime CFM és Amix Whey Pure Fusion termékek. Ezek a tejsavófehérjék kiváló minőségű fehérjeforrások, amelyek számos előnyt kínálnak a sportolók és aktív életmódot folytató személyek számára.

Amix IsoPrime CFM

Az Amix IsoPrime CFM (Cross-Flow Microfiltered) egy prémium minőségű tejsavófehérje-izolátum, amely a legmodernebb keresztáramú mikrofiltrációs eljárással készül. Ez az eljárás biztosítja, hogy a fehérje és biológiai értéke maximális legyen, mindig megőrzi a fontos biológiai frakciókat.

Előnyök:

 • Gyors felszívódás: Az Amix IsoPrime CFM gyorsan felszívódik, így ideális edzés után, amikor a szervezetnek szüksége van aminosavakra az izomregenerációhoz.
 • Magas biológiai érték: Magas BCAA (elágazó láncú aminosavak) tartalma elősegíti az izomépítést és a regenerálódást. A BCAA-k (leucin, izoleucin és valin) kritikus szerepet játszanak az izomszövetek helyreállításában és növekedésében.
 • Alacsony laktóztartalom: Az Amix IsoPrime CFM alacsony laktóztartalmú, ami csökkenti az emésztési problémákat, így azok is fogyaszthatják, akik érzékenyek a laktózra.

Amix Whey Pure Fusion

Az Amix Whey Pure Fusion egy magas minőségű tejsavófehérje-koncentrátum és -izolátum keverék, amely tökéletes egyensúlyt kínál a gyors felszívódás és tápanyagsűrűség között. Ez a megoldás megoldást nyújt azok számára, szeretnék maximalizálni az edzés utáni fehérjebevitelt és támogatni az izomépítést.

Előnyök:

 • Gyors felszívódás: A tejsavófehérje-koncentrátum és -izolátum keveréke gyorsan emészthető és felszívódik, ami ideális az edzés utáni időszakban.
 • Magas biológiai érték: Az Amix Whey Pure Fusion magas BCAA tartalommal rendelkezik, ami elősegíti az izomregenerációt és a növekedést. A termékben található fehérjék kiváló aminosavprofilt biztosítanak, amely elengedhetetlen az izomszövetek helyreállításához.
 • Alacsony laktóztartalom: A laktóz csökkentett mennyisége miatt könnyen emészthető, így minimalizálja az esetleges emésztési zavarokat.

Amix tejsavófehérje magas szintű sportolói iégényekhez

Mind az Amix IsoPrime CFM , mind az Amix Whey Pure Fusion kiváló választás azok számára, akik gyors és hatékony fehérjeforrást keresnek az izomépítés és regeneráció támogatására. A gyors felszívódás, a magas biológiai érték és az alacsony laktóztartalom biztosítja, hogy ezek a termékek megfeleljenek a magas szintű sportolói igényeknek is. Az Amix tejsavófehérjéi abban, hogy az edzés utáni helyreállítás és izomnövekedés a lehető legoptimálisabban valósuljon meg.

 

Amix Kazein - kazein fehérje

Az Amix Micellar Casein egy kiváló minőségű kazein fehérje, különösen hasznos a lassú felszívódásának. Ez a típusú fehérje hosszabb időn keresztül biztosít aminosavakat a szervezet számára, így különösen előnyös lefekvés előtt vagy hosszabb étkezési szünetekben.

Amix Micellás Kazein

Az Amix Micellar Casein a kazein fehérjék egyik legjobb formája, amelyet a tej izolálnak. A micellás kazein természetes módon található meg a tejben és lassan felszívódó fehérjéket tartalmaz, amelyek elősegítik az izomzat hosszú távú fejlesztését és regenerálását.

Előnyök:

 • Lassú felszívódás: Az Amix Micellar Casein lassan emésztődik, így folyamatos aminosav-ellátást biztosít az éjszaka folyamán. Ez különösen fontos, mert az éjszaka az időszak, amikor az izmok regenerálódtak és növekedtek, így az állandó aminosav-ellátás segít az izomlebontás megelőzésében.
 • Hosszabb teltségérzet: A lassú felszívódás miatt az Amix Micellar Casein hosszú ideig tartó jóllakottság érzését nyújtja. Ez segít elkerülni az éjszakai éhségérzetet és támogatja a diétás célokat azáltal, hogy csökkenti az étkezések közötti nassolás szükségességét.
 • Magas biológiai érték: A micellás kazein teljesen aminosav profillal rendelkezik, amely tartalmazza az összes esszenciális aminosavakat. Ez biztosítja az izomzat számára szükséges építőket, amelyek a megfelelő regenerációhoz és növekedéshez szükségesek.

Mikor és hogyan érdemes fogyasztani?

Az Amix Micellar Casein legjobb időpontja a fogyasztásra lefekvés előtt van. Ez biztosítja, hogy az éjszaka folyamán a szervezet folyamatosan hozzájut az aminosavakhoz, amelyek szükségesek az izomregenerációhoz és a növekedéshez. verseny, hosszabb étkezési szünetek esetén ideális választás lehet, hogy a szervezet ne maradjon tápanyagok nélkül.

Felhasználási javaslatok

 • Lefekvés előtt: Keverj el egy adag (kb. 30g) Amix Micellar Caseint vizet vagy tejjel, és fogyzd el 30 perccel lefekvés előtt.
 • Étkezések közötti időszakban: Ha hosszabb ideig nem tudsz enni, fogyaszd el a kazeint, hogy biztosítsd az izmaid számára a folyamatos fehérjeellátást.

Az Amix Micellar Casein egy kiváló minőségű, lassú felszívódású fehérje, amely ideális választás az izomregeneráció támogatására és az izomlebontás megelőzésére, különösen az éjszaka folyamán. A hosszú tervezett aminosav-ellátás és a jóllakottság érzésének fenntartása az Amix Micellar Casein hatékony kiegészítője lehet bármilyen sportoló étrendjének.

 

Amix növényi fehérje - Plant protein

Az Amix Nutrition növényi fehérjéi, mint az Amix Rice Protein és az Amix Vegan Protein , kiváló alternatívák azok számára, akik növényi alapú étrendet követnek, vagy laktóz- illetve tejfehérje-érzékenyek. Ezek a fehérjeporok könnyen emészthetők, és biztosítják a szükséges aminosavakat az izomépítéshez és regenerálódáshoz.

Amix rizsfehérje

Az Amix Rice Protein egy tiszta, barna rizsből nyert fehérje, amely természetesen gluténmentes és hipoallergén. Ez a fehérjeforrás ideális azok számára, akik érzékenyek a tejfehérjére vagy más allergénekre.

Előnyök:

 • Növényi alapú: A barna rizs fehérje kiváló alternatíva vegánok és vegetáriánusok számára, valamint azoknak, akik laktóz- vagy tejfehérje-érzékenyek.
 • Teljes aminosav profil Bár a rizsfehérje jobb lizin tartalommal rendelkezik, kombinálva más növényi fehérjékkel, teljes aminosav profilt biztosít.
 • Könnyű emészthetőség: A rizsfehérje könnyen emészthető, alacsony allergén tartalmú, így ideális választás érzékeny gyomrúaknak.

Amix Vegán Protein

Az Amix Vegan Protein több növényi fehérjeforrásból álló keverék, amely biztosítja a teljes spektrumú aminosav-ellátást. Ez a termék ideális azok számára, akik teljes értékű növényi fehérjét keresnek.

Előnyök:

 • Növényi alapú: A borsó, rizs, kendermag és más növényi források kombinációjával az Amix Vegan Protein tökéletes vegán és vegetáriánus étrend kiegészítésére.
 • Teljes aminosav profil: A különböző növényi fehérjék kombinációja biztosítja a teljes aminosav profilt, amely elengedhetetlen az izomépítéshez és regenerálódáshoz.
 • Könnyű fehérjék természetesen könnyen emészthetők, és egyáltalán nem valószínű, hogy emésztési problémákat, mint a tejfehérjéket.

Mikor és hogyan érdemes fogyasztani?

A növényi fehérjéket bármikor fogyaszthatod, ha szükséged van egy fehérjetartalmú kiegészítésre, legyen a reggeli, edzés utáni turmix, vagy akár egy snack a nap folyamán.

Felhasználási javaslatok:

 • Reggeli: Keverj el egy adagx Rice Protein vagy Amix Vegan Protein port növényi tejjel vagy teljes, és fogyaszd a nap első étkezéseként.
 • Edzés után: Az edzés utáni regeneráció támogatására keverd el a fehérje port vagy növényi tejjel, és fogyaszd el közvetlenül edzés után.
 • Snackként: Használd a fehérjeport smoothie-k vagy zabkásák dúsítására, hogy növeld a napi fehérjebeviteled.

Az Amix Rice Protein és Amix Vegan Protein kiváló minőségű növényi alapú tápérték, amelyek teljes aminosav profilt biztosítanak, könnyen emészthetők és ideális fehérje vegánok, vegetáriánusok, valamint laktóz- vagy tejfehérje-érzékenyek számára. Ezek a támogatják az izomépítést és a regenerálódást, valóban elérhetőek a fenntartható és egészséges étrendhez.

 

Az Amix fehérjék általános tulajdonságai

Az Amix fehérjék kiváló minőségűek és speciális tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek elősegítik az izomépítést, regenerációt és teljesítmény növelést. Ezek közé tartoznak:

 • Magas fehérjetartalom
 • Alacsony szénhidrát- és zsírtartalom
 • Magas biológiai érték
 • Természetes kreatintartalom
 • Könnyű emészthetőség
 • Alacsony allergén tartalom (laktózmentes, gluténmentes)
 • Különböző ízekben elérhető

Tipp: Amix fehérjék izomépítéshez és regenerálódáshoz

Az izomépítéshez és regenerálódáshoz az Amix Nutrition általában a következőket javasolja:

 • Tejsavófehérje izolátumok és koncentrátumok azonnali felszívódás és gyors izomregeneráció céljából.
 • Kazeinfehérje porok, amelyek lassú felszívódásúak és folyamatosan biztosítják az aminosavakat az éjszaka folyamán.

Az Amix fehérjék feszívódási sebessége

Az Amix fehérjék különböző felszívódási sebességekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az optimális felhasználást az edzés előtt, közben és után.

 • Tejsavófehérje gyorsan felszívódik, és ideális az edzés utáni regenerációhoz.
 • Kazeinfehérje lassú felszívódású, és hosszú távon biztosítja az aminosavakat az izomzatnak.

Amix fehérjék edzés előtt és után

 • Edzés előtt: Gyorsan felszívódó fehérjéket, például tejsavófehérje izolátumokat vagy koncentrátumokat javasolnak, hogy az izmok az edzés során rendelkezésre álló legjobb tápanyagokhoz jussanak.
 • Edzés után: Lassú felszívódású fehérjéket, például kazeinfehérjét ajánlanak, hogy az izomzat hosszabb ideig táplált legyen és azonnal regenerálódjon az edzés után.

Amix fehérjék kreatin tartalma

Az Amix fehérjék, különösen az Anabolic Monster Beef, magas kreatintartalommal rendelkeznek. A kreatin fontos szerepet játszik az izomsejtek energiatermelésében, és hozzájárul az erőteljes edzésekhez és az izomtömeg növekedéséhez.

Amix fehérjék felhasználása

Az Amix fehérjéket általában az edzés előtt, után vagy napközbeni fehérjebevitelre javasoltak attól függően, hogy milyen célt szeretnél elérni.

 • Edzés előtt: Fogyassz gyorsan felszívódó fehérjét az izmaid energiaszintjének növeléséhez és a teljesítmény javításához.
 • Edzés után: Válassz lassú felszívódású fehérjét az izomregenerációhoz és az izomtömeg növekedéséhez.
 • Napközben: Keverd a fehérjét smoothie-kba, turmixokba vagy más ételekbe, hogy biztosítsd a napi fehérjebevitelt és támogasd az izomépítést.

Amix fehérje lehetséges allergén összetevői

Az Amix fehérjék gyakran laktózmentesek, gluténmentesek és alacsony allergéntartalmúak, hogy megfeleljenek az érzékeny vásárlók igényeinek. Mindazonáltal mindig fontos ellenőrizni az összetevőket az esetleges allergén összetevők kizárása érdekében.