HAYA LABS – Caffeine 200mg / 100 caps.

2 624 Ft

A HAYA LABS Caffein egy teljesen természetes készítmény, amely aktív koffeint tartalmaz. A koffein stimulálja a mentális és fizikai aktivitást, növeli az energiát és a koncentrációt, és segít a felesleges testzsír elégetésében.

19 készleten

Cikkszám: 854822007255 Kategóriák: , , ,

Leírás

Előnyök:

  • Stimulálja a mentális aktivitást
  • Növeli az energiát
  • Csökkenti a fáradtságot
  • Felgyorsítja az anyagcserét
  • Segíti a zsírégetést
  • Javítja a légzést

A koffein egy természetes kémiai vegyület, amely megtalálható a kávéban, teában, kólában, guaranában, matéban és más növényekben is. Jól ismert, hogy képes stimulálni a központi idegrendszert és a mentális aktivitást. Komponensei növelik az állóképességet és a koncentrációt, fokozzák a szervezet energiáját, növelik a vérnyomást és jelentős vízhajtó hatással bírnak. A koffein csökkenti a fáradtságot és növeli a fizikai állóképességet, ami megfelelő segítséget nyújt a sportolóknak és az intenzív mentális vagy fizikai stressztől szenvedőknek.

A vizsgálatok azt mutatják, hogy a koffein gyorsítja az anyagcserét. Serkenti a zsírbontást és elősegíti a zsír energiává alakítását.  Fenntartja a glikogén tartalékokat az izmokban, ez segít a felesleges zsír eltávolításában és a száraz izomtömeg építésében.

A koffein segíti a légutak felszabadítását és javítja a légzést, valamint csökkenti a fejfájás tüneteit.

Ajánlott napi bevitel: vegyen be 1 kapszulát 3-4 óránként.

Ne lépje túl az 5 kapszulát 24 órán belül!

Érezze az energiát a HAYA LABS Koffeinnel – Rendelje meg most!

További információk

Egység

kapszula

Egység mennyiség

100