AMIX Nutrition – Carb Blocker with Starchlite® (90 kap.)

9 155 Ft

32 készleten

Cikkszám: 8594159536869 Kategóriák: ,

Leírás

Termékleírás:

Az AMIX ™ CarbBlocker egy biztonságos és hatékony természetes testtömeg-menedzser, amelyet kifejezetten az étvágycsökkentés támogatására és a szénhidrátok beépülésének blokkolására terveztek.

A StarchLite® egy fehérbab (Phaseolus vulgaris) vizes kivonata, amely finom és homogén por formájában jelenik meg. Különösen azoknak a fogyasztóknak készült, akik szeretnék csökkenteni a keményítőtartalmú élelmiszerek (kenyér, burgonya, tészta, keksz stb.) kalória hatását.

CitriMax® HCA természetes kivonat a Garcinia Cambogia gyümölcs szárított héjából. A HCA csökkenti a szénhidrátok zsírrá alakulását, ezért több szénhidrátot tárolhatunk glikogénként az izmokban. Ez növeli az energia szintet és elnyomja az étvágyat.
Caralluma Fimbriátát évszázadok óta fogyasztják a vidéki Indiában, amely képes az éhség és az étvágy visszaszorítására, valamint az állóképesség növelésére.
Gymnema Silvestre hagyományosan Indiában évszázadok óta használják, és kimutatták, hogy az egészséges glükóz-anyagcserét az inzulin felszabadulásának és aktivitásának közvetítésével és az egészséges hasnyálmirigy működésének javításával támogatja.
Chitosan egy természetes rost, amelyet a rákfélék páncélja alkot. A zsírokhoz, szénhidrátokhoz és cukrokhoz kötődik a kalóriafelszívódás csökkentése érdekében.
L-karnitin fontos szerepet játszik a szervezet energetikai anyagcseréjében. Az L-karnitin szükséges ahhoz, hogy energiát adjon a zsírból, és segíti a zsírok szállítását a mitokondriumokba.
Yerba Mate Dél-Amerikai gyógynövény, vizelethajtó, megakadályozza a fáradtságot, elnyomja az étvágyat, és segíti a gyomorműködést.
Yerba Mate-ban található vegyületek hasonlítanak a teához, beleértve a polifenolokat, tannist és xantin alkaloidokat.
Cinnulin PF® egy szabadalmaztatott és klinikailag tesztelt fahéjkivonat. A Cinnulin PF® támogatja az egészséges glükóz metabolizmust és vércukor szintet .
Bioperine® egy szabványosított kivonat a Piper nigrum L (fekete bors) vagy a Piper longum L (hosszú paprika) gyümölcséből. 95% piperint tartalmaz. A Bioperine® jelentősen növeli a különféle kiegészítő tápanyagok biohasznosulását a megnövekedett abszorpció révén.
Króm olyan nyomelem, amely szorosan együttműködhet az inzulinnal, hogy megkönnyítse a glükóz sejtekben történő felvételét. A króm elnyomja az éhségérzetet.
Ajánlott adagolás: Egy kapszula naponta kétszer, 15 perccel a két főétel (ebéd és vacsora) előtt. Ha magas szénhidrátot vagy keményítőt tartalmaz, két kapszulát naponta kétszer vehet be. Bőséges folyadékkal.

További információk

Egység

kapszula

Egység mennyiség

90