EverBuild Nutrition – CGT Maxx ™ Raspberry / 30 adag

4 753 Ft

A tökéletes edzés előtti STIMULÁNSOK NÉLKÜLI formula!

Az EVERBUILD CGT MAXX tökéletes edzés előtti / edzés közbeni termék a maximális bedurranás és teljesítmény elérésének érdekében, 3 erős összetevőt kombinál : kreatint, glutamint és taurint. STIMULÁNSOK NÉLKÜL !

Előnyök:

Az optimális izomteljesítmény elérése
Maximális energia és állóképesség
Jobb fókusz és koncentráció
Minimalizálja a fehérje lebomlását
Segít a jobb fehérjeszintézisben
Béta-alanint tartalmaz

20 készleten

Cikkszám: 850010600239 Kategóriák: , ,

Leírás

Az EVERBUILD CGT MAXX tökéletes edzés előtti / edzés közbeni termék a maximális bedurranás és teljesítmény elérésének érdekében, 3 erős összetevőt kombinál : kreatint, glutamint és taurint. STIMULÁNSOK NÉLKÜL !

Előnyök:

  • Az optimális izomteljesítmény elérése
  • Maximális energia és állóképesség
  • Jobb fókusz és koncentráció
  • Minimalizálja a fehérje lebomlását
  • Segít a jobb fehérjeszintézisben
  • Béta-alanint tartalmaz
Az EVERBUILD CGT MAXX olyan képletet tartalmaz, amely segít a lehető legtöbbet kihozni az edzésből és az utána következő regenerációból.

Az Everbuild CGT MAXX kreatin tartalma növeli az erőszintet és segít az izomtömeg növelésében. Emellett fokozza a bedurranást és növeli a sejtek térfogatát.

Az Everbuild CGT MAXX formula glutamint is tartalmaz, amely a testünk egyik legfontosabb nem esszenciális aminosava. Növeli az állóképességet edzés közben, és támogatja az edzés utáni regenerációs folyamatokat.

Végül, de nem utolsósorban, az Everbuild CGT MAXX taurinja segít leküzdeni a fáradtságot és kimerültséget, és növeli erőszintet. Ezenkívül segíti a fontos tápanyagok izmokba juttatását, így azok növekedését.

Akinek ajánljuk:

Az Everbuild CGT MAXX kifejezetten alkalmas funkcionális edzéshez, vagy nagy aerob teljesítményt és kitartást igénylő testmozgáshoz. Azok körében is kifejezetten közkedvelt mint edzés előtti, edzés közbeni formula, akik késő délután vagy este edzenek, és ilyenkor már nem szívesen fogyasztanak stimuláns hatóanyagot (koffein, taurin stb) tartalmazó készítményeket.

A gondosan kidolgozott aminosav egyensúly rendkívül hatékonyan segíti az edzés utáni regenerációt. Ne felejtsük el megemlíteni a kreatin szerepét az izomrostok mikroszakadásainak gyógyulásában. Ez a tulajdonsága a sejtmembránon belüli víz visszatartása mellett elengedhetetlenné teszi nemcsak a testépítők, de más erő-sportok kedvelői számára is.

Az EverBuild Nutrition különleges irányelvet követ, nem túl édes, de aromás, így nagyon ízletes termékeket állít elő! Ezt meg kell kóstolnod, valóban egyedi élmény!

Egy adag: 1 adagolókanál (20 g)
Csomag tartalma: 30 adag
Javasolt felhasználás:  1 adag edzés előtt

Ajánlások:
Ne lépje túl a napi ajánlott felhasználást!
Ne használja a kiegyensúlyozott étrend helyettesítésére!
Tárolja hűvös, száraz helyen, 25 ° C alatt, közvetlen napfénytől távol!

 

További információk

Egység

g

Egység mennyiség

600

Íz

raspberry

Érdekelhetnek még…