EverBuild Nutrition – CRYO BEEF AMINO 8000 MG ™ Vérplazma Amino komplex

7 979 Ft

A Cryo Beef Amino megjelenése az étrend-kiegészítő ipar evolúciójának köszönhető. Egyedülálló formula, mely áttörést jelent a sporttudományban. Az Everbuild a táplálkozástudomány úttörőjeként a világon elsőként fejlesztette ki ezt a marha-vörösvérsejtekből finomított összetett aminosav-terméket. A formula biológiai értéke egyedülállóan magas, ami elsősorban a magas leucin, BCAA és esszenciális aminosav-tartalomnak köszönhető. A Cryo Beef Amino hatásmechanizmusa nem lehet összetévesztendő az alacsonyabb osztályú aminosavakéval, amelyek marhahúsból és más nyesedékekből készülnek.

Elfogyott

Cikkszám: 34659089581 Kategóriák: ,

Leírás

A termék jellemzői:

 • növeli a fehérjeszintézist
 • növeli és optimalizálja a regenerációt
 • növeli a száraz izomtömeget
 • gátolja az izomfehérje lebontást
 • megakadályozza az izomtömeg-vesztést
 • 8 gramm MUSLE BEEF™ aminosavat tartalmaz egy adag
 • egyedülállóan, magas biológiai hasznosulás 97%
 • magas leucin tartalom
 • magas BCAA tartalom
 • magas az esszenciális aminosav tartalom
 • finomított vas és egyéb nyomelemek
 • nagyon alacsony kollagén tartalom
 • rendkívül gyors felszívódás és véráramba jutási képesség (PLASMA INFUSION ™)

 

A Cryo Beef Amino tiszta, peptidkötésű aminosavakat tartalmaz, amelyeket steril marha-vörösvértestekből nyernek ki hidrolízissel és kétfokozatú szárítással. Ez a forradalmi technológia teszi lehetővé a finomítási folyamatot, amivel hozzáférhető a magas vastartalom, ezzel biztosítva stabil és megbízható formulát a felhasználók részére. Az eritrociták vörösvérsejtekként is ismertek. Ezek tartalmazzák a hemoglobint, mely vastartalma felelős az oxigénszállításért a tüdőből az izmokba és a test többi szövetébe.

A marha eritrociták aminosavprofilja értékesebb az izomnövekedés szempontjából, mint a marhahús -, a tejsavó – és a gabonaprotein. Ez főként a magas BCAA tartalmának köszönhető (leucin, valin és izoleucin). Ezek az aminosavak a legfontosabbak építőkövei az izomszövetnek. Az esszenciális aminosavak szintje is magas a Cryo Beef profiljában. Ezeket az aminosavakat a szervezeted képtelen előállítani, ezért kell őket élelmiszerből vagy kiegészítőkből a szervezetedbe juttatni.

Minden adag 8 g optimálisan kiegyensúlyozott aminosavat tartalmaz. A kis, 1000 U-s (U=molekulatömeg) molekulatömegüknek köszönhetően rendkívül gyorsan felszívódnak. Csak összehasonlítás céljából a kazein fehérje tömege 300 000 U, a tejsavóprotein pedig 60 000 U. Éppen ezért a Cryo Beef Amino lebontás nélkül, rögtön belép a véráramba, és az izomsejteket a felszívódás után (PLASMA INFUSION ™) rövid idő alatt eléri.

A Cryo Beef Amino edzés előtti fogyasztása erős antikatabolikus hatása révén megakadályozza, hogy az izomszövet károsodjon a fizikai aktivitás során. Edzés utáni fogyasztása számos regenerációs folyamatot indít el, és magas leucin tartalmának köszönhetően növeli a fehérjék szintézisét. Az izomnövekedés további stimulálására újabb adagot lehet elalvás előtt is fogyasztani.

Egy adag = 4 tabletta

Használati utasítás: 4 tabletta edzés elött és 4 tabletta edzés után. Ezen felül 4 tabletta alvás előtt. Pihenőnapon 4 tabletta reggel és 4 tabletta alvás előtt.

Csomag tartalma: 75 adag

Összetevők: szarvasmarha-polipeptid frakció, cellulózgumi, mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát, magnézium-szilikát

További információk

Egység

tabletta

Egység mennyiség

300