AMIX Nutrition – EnzymEx® Multi (90 kap.)

7 667 Ft

20 készleten

Cikkszám: 8594159534827 Kategóriák: , , , ,

Leírás

Termékleírás:

Az EnzymEx® Multi a legfontosabb enzimek teljes spektrumát tartalmazza melyek ahhoz szükségesek, hogy a fő tápanyagok emésztését és felszívódását elősegítsék. Az elsődleges emésztőenzimek a proteáz (fehérje emésztése), amiláz (szénhidrát emésztése) és a lipáz (zsírok emésztése).

Az ebben a komplexben lévő enzimek mikrobiális eredetűek (fungal amiláz, lipáz, laktáz, celluláz és baktérium semleges proteáz), ezért a termék nem állati eredetű.

Előnyök:

  • természetes termék
  • nem állati eredetű

Ajánlott használat:

Étkezéskor vegyen be napi 2 kapszulát, bő vízzel öblítse le.

Összetétel:

Allergén figyelmeztetés: A gyártási módszerek miatt tojást, szójababot, glutént, kagylót, diót és földimogyorót tartalmazhat.

Tájékoztatás:
Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer összetétel adatbázisunkat igyekszünk rendszeresen karbantartani, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogát arra (sajnos), hogy értesítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő termékek címkéjét ahogy azok összetétele a folyamatos fejlesztések során változik. Mivel nem minden esetben kapunk ezekről a változtatásokról értesítést, a weboldalunkon közölt összetétel adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, és azok pontosságáért az itt leírt okok miatt nem tudunk teljes felelősséget vállalni – de ennek ellenére igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban felvezetni.
AZ ITT KÖZÖLT ÖSSZETÉTEL ADATOK CSAK TÁJÉKOZTATÓ ADATOK – AZ INFORMÁCIÓK FOLYAMATOS FRISSÍTÉSÉN DOLGOZUNK, DE MINDEN GYÁRTÓI VÁLTOZTATÁST NEM TUDUNK AZONNAL ÁTVEZETNI!

További információk

Egység

kapszula

Egység mennyiség

90