EverBuild Nutrition – Vitargo 1816g

15 080 Ft

Leírás

Az EVERBUILD Vitargo Loader egy egyedülálló szénhidrátot tartalmazó szabadalmaztatott termék, amelynek célja a lehető legjobb szénhidrátterhelés biztosítása az edzések vagy versenyek során.


Előnyök:

  • könnyen felszívódó por, jól oldódik
  • azonnal feltölti a testet glikogénnel
  • energiát biztosít az izmok számára
  • gyors izomnövekedést garantál
  • nem tartalmaz cukrot

Az EVERBUILD Vitargo Loader izomenergiával tölti fel a testet, és képlete szinte teljesen hasonlít a glikogénhez. Energiát biztosít az izomfunkciókhoz (elernyedés és összehúzódás), valamint biztosítja a fehérjék felszívódását. Vízben oldva kellemes, gyorsan emészthető ital válik belőle, amely rengeteg energiát juttat a véráramba. Gyorsan és hatékonyan helyreállítja a glikogénszintet, hogy lenyűgöző izomnövekedést biztosítson.

A VITARGO ® egy nemzetközi szabvány – amelyet a világ legjobb szénhidrátjának ismernek el, egyedülálló tulajdonságokkal, hogy a szervezet gyorsan felszívódjon és energiát szolgáltasson.
A VITARGO ® molekulaszerkezete nagyobb más szénhidrátokhoz, például glükózhoz, fruktózhoz és szacharózhoz, valamint maltodextrinhez képest.

Ez a termék segít elérni céljaid. A VITARGO ® a szokásosnál sokszor gyorsabban tölti fel a glikogénszintet, ami növeli a termelékenységet.

Egy adag: 1 kanál (36 g)
Csomag tartalma: 50 adag
Javasolt felhasználás: Ha szénhidrátot szeretnél tölteni, vegyél be 1 adagot 300 ml vízben vagy más folyadékban oldva.
Hosszabb és fárasztóbb edzéseknél / verseny előtt / a bevitelt napi 2 adagra növeljük / 600 ml vízben oldjuk / étkezés között elosztva, 3 nappal a verseny előtt.
Bevett gyakorlat a csapatsportok intenzív edzésére – 1 adag a mérkőzés előtti napon.
Indokolt fogyasztani az aktív edzés során, amikor annak időtartama legalább egy óra.

További információk

Egység

g

Egység mennyiség

1816

íz

Grape, Tropical Fruit Punch, Strawberry