Haya Labs – Resveratrol 40mg. / 60 Tabs

3 231 Ft

28 készleten

Cikkszám: 854822007965 Kategóriák: ,

Leírás

A HAYA Labs Resveratrol a japán libafű (Polygonum cuspidatum) néven ismert évelő növényen alapul, Kelet -Ázsiában őshonos.

Előnyök:

  • Antioxidáns
  • Megakadályozza az erek pusztulását
  • Támogatja a szív- és érrendszert
  • Megakadályozza a szív kockázati tényezőit, beleértve az elhízást és a cukorbetegséget
  • Csökkenti az LDL -t vagy a rossz koleszterint
  • Megakadályozza a trombust
  • Megakadályozza a tumorsejtek növekedését

A resveratrol (Resveratrol) egy természetben előforduló antioxidáns, amely sok növényben megtalálható, beleértve a szőlőt, földimogyorót, kék és áfonyát. Kutatják a kardiovaszkuláris rendszerre gyakorolt ​​hatásukat, a rákhoz kapcsolódó hatásokat és az általános egészségügyi előnyöket. A resveratrol egy olyan vegyület, amely elsősorban a vörösborban található, és régóta úgy tartják, hogy pozitív hatással van a szívre. A kutatások azt mutatják, hogy a rezveratrolnak köszönhetően előnyös – különösen ez csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. Mivel az étrendben lévő mennyiség jelentősen változhat, ajánlott étrend -kiegészítőként fogyasztani.

A resveratrol képes megakadályozni a zsírban oldódó vitaminok (ideértve az A, D, E, K) és a lipid peroxidáció kilazulását. A lipidperoxidáció során a szabad gyökök eltávolítják az elektronokat a lipidekből a sejtmembránokban, ami sejtbontást okoz. Mivel a resveratrol magas hidrofil (vízhez kötődési és vízben oldódó) és lipofil (zsírokhoz és olajokhoz való kötődési és oldódási képesség) tulajdonságaira jellemző, hatékonyabb védelmet nyújthat, mint más jól ismert antioxidánsok, például a vitaminok C és E. Ezenkívül hozzájárul az érelmeszesedés (az artériák keményedése a fehérvérsejtek lerakódása miatt az artériák falában) megelőzéséhez és a vérlemezkék aggregációjának csökkentéséhez. Antioxidáns tulajdonságai mellett anti-mutagén hatású. Bizonyos esetekben a rezveratrol csökkenti egyes daganatok aktivitását.

Egy adag: 2 tabletta
Ajánlott felhasználás: Napi 1 adagot vegyen be egy pohár vízzel.
Csomag tartalma: 30 adag

További információk

Egység

tabletta

Egység mennyiség

60