AMIX Nutrition – MellaNOX® Sleep Plus with Suntheanine® 120cps BOX

8 311 Ft

10 készleten

Cikkszám: 8594159534834 Kategóriák: , , ,

Leírás

Termékleírás:

Az Amix ™ MellaNOX® Sleep+ egy speciális termék a jobb alvás érdekében, a test nyugodtságának hozzájárulása érdekében.

Olyan összetevőket tartalmaz, mint a melatonin, a Suntheanine® (L-Theanine), a triptofán, a valerian, a komló, a citromfű, a Rhodiola és a B12-vitamin.

Melatonin

– hozzájárul a jet lag szubjektív érzésének enyhítéséhez

 -hozzájárul az elalváshoz szükséges idő csökkentéséhez

– a jótékony hatást 1 mg melatonin lefekvéshez közeli elfogyasztásával érik el.

 

A Suntheanine® a Taiyo szabadalmaztatott, enzimatikusan előállított L-teanin (γ-etil-amino-L-glutaminsav) kereskedelmi neve. Az L-teanin egy természetben előforduló, nem fehérjeszerű aminosav, amely szinte kizárólag a tea növényekben található meg, és ez a fő összetevője a zöld tea „umami” nevű egzotikus ízének, amely az ellazulás érzéséért felelős. .

 

Az L-teanin (Suntheanine®) relaxáló hatása az L-teanin aminosav jelenlétének köszönhető, amely szinte kizárólag a teában található. A Suntheanine nem a zöld tea kivonata, hanem szabadalmaztatott fermentációs eljárással állítják elő, amely utánozza a zöld tea levelek természetes folyamatát, és 100% -os tisztaságú L-izomer-teanint eredményez. Az L-triptofán esszenciális aminosav. Az esszenciális aminosavakat a szervezet nem állítja elő, azokat az étrendből kell beszerezni.

 

Az L-triptofán egy prekurzor, amelyből a szervezet szerotonint termel, ami fontos szerepet játszik a relaxáció, a pihentető alvás és a pozitív hangulat elősegítésében.

 

Valerian kivonat Hozzájárul a mentális egészséghez, a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztőrendszer egészségéhez – a vérnyomáshoz és segít fenntartani a jó kognitív működést. A komlóval kombinálva hozzájárul az alváshoz és a nyugalomhoz.

 

Citromfű kivonat Hozzájárul a légzés egészségéhez, a kognitív és mentális egészséghez, az emésztőrendszer egészségéhez, a keringési egészséghez, a hormonális egyensúlyhoz és erős antioxidáns.

 

Komló kivonat Hozzájárul a vér koleszterinszintjéhez, az emésztőrendszer egészségéhez, a menopauza kényelméhez, nyugtató hatású, jó alvást elősegítő hatású és antioxidánsként felszabadítja a szabad gyököket.

 

Rhodiola Rosea kivonat Segíti az idegrendszer stimulálását, hozzájárul a normál kognitív és mentális teljesítményhez, és nagyon erős antioxidáns

 

B12 vitamin Hozzájárul a normál energiatermelő anyagcseréhez, elősegíti az idegrendszer normál működését, majd támogatja a normál pszichológiai funkciókat, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, és különösen támogatja a fáradtság és fáradtság csökkentését.

Ajánlott adagolás:

Vegyen be 1 kapszulát naponta lefekvés előtt. Öblítse le bő vízzel.

 

További információk

Egység

kapszula

Egység mennyiség

120