EverBuild Nutrition – PURE GABA ™

5 492 Ft

A Pure GABA egy innovatív termék, amely nagy tisztaságú GABA (gamma-amino-vajsav) aminosavat tartalmaz.

Elfogyott

Cikkszám: 852822007091 Kategóriák: , ,

Leírás

Előnyök:

  • segít ellazulni az agynak és az idegrendszernek
  • elősegíti a minőségi, pihentető alvást
  • erős növekedési hormon modulátor
  • többlet energiát és tónust ad az izmoknak

A GABA – (gamma-amino-vajsav) egy aminosav. Fő szerepe az agyi neurotranszmitterek gátlása. Ezek kémiai határolók, melyek továbbítják az információt az idegsejtek között. A szervezetünk ezt az aminosavat elsősorban a glutaminból állítja elő – egy másik aminosavból, ami nagyon fontos az agy megfelelő működéséhez és a gyors regenerálódáshoz.

Egy adag: 2,5 g

Ajánlott felhasználás: napi 1 adag

Csomag tartalma: 80 adag

A GABA természetes nyugtató és antiepileptikus szer. Elősegíti a mentális tevékenység szintentartását. Serkenti az endorfin előállítását, ezáltal javítva az általános közérzetet.

A GABA befolyásolja a hangulatot, mivel csökkenti a tested esetlegesen magas adrenalin, noradrenalin, dopamin és szerotonin szintjét. Segít egy kemény edzés vagy nap után a stresszhelyzetek leküzdésében és pihenhető alvást biztosít. Mindannyian tudjuk, mennyire fontos a minőségi pihenés, nem csak a sportolók, hanem mindenki más számára is.

Ajánljuk bárkinek, aki nap mint nap találkozik munkahelyi nehézségekkel, aggodalmaskodik a mindennapi problémái miatt, sok kávét és-vagy más stimulánsokat fogyaszt annak érdekében, hogy élénk maradjon, nehezen alszik el, vagy nem az általános ütemben éli az életét.

Ajánlások:

Semmiképpen se lépd túl a napi ajánlott felhasználási mennyiséget!

Ne használja a kiegyensúlyozott étrend helyett!

Hűvös, száraz helyen, 25 ° C alatti közvetlen napfénytől elzárva tartandó!

 

További információk

Egység

kg

Egység mennyiség

0.2