EverBuild Nutrition MASS BUILD ™ 908 g / 2724 g / 5448 g

500 Ft21 189 Ft

EverBuild Nutrition – MASS BUILD – magas fehérjetartalmú, nem tartalmaz cukrot, zsírmentes, nem tartalmaz segédanyagot. Tiszta tömegnövelő!

100% -os tiszta izomtőmeg nyereség

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Tömegnövelő : az Everbuild Mass kitűnik versenytársai közül! Miért? Mi teszi egyedülállóvá a piacon a legnépszerűbb tömegnövelőkkel összehasonlítva?

Az alapvető különbség az, hogy a Mass Build-el tiszta izomtömeget fejleszthetsz, ellentétben a cukrozott „hizlalószerekkel”, melyeket jobb elkerülni. Észrevetted, hogy a piacon található legtöbb tömegnövelő táplálkozási profilja megegyezik a gyorséttermek fehérje, zsír, szénhidrát összetételével? A sovány tejből és szűretlen tejsavóból kivont 5-15% fehérje, sok olcsó cukorral és a gyorsabb oldódást segítő krémesítő anyagokkal a simább oldódásért, semmiféle célt nem szolgál a testépítő számára. Ezek a termékek valóban gyors eredményeket produkálnak, csak nem azokat, amelyekben reménykedtek! Nem tévedhetsz, ha magas kalóriatartalmú tömegnövelőt vásárolsz, válaszd ki a legjobb minőséget és profilt. Az Everbuild MASS BUILD – magas fehérjetartalmú, nem tartalmaz cukrot, zsírmentes, nem tartalmaz segédanyagot. Tiszta tömegnövelő!

ÖSSZEHASONLÍTÁS

Hasonlítsuk össze az Everbuild 100% Lean Mass Carbohydrate komplex formuláját a gyors felszívódású szénhidrátokkal és a sztenderd szénhidrátokkal.

MAGASSZINTŰ SZÉNHIDRÁT MÁTRIX

EB 100% LEAN MASS BUILD – magas fehérjetartalmú tömegnövelő, kiegyensúlyozott kreatin összetevőkkel és aminosav-kiegészítőkkel! A MASS BUILD egy “három összetevős” termék, amelyet a sovány izomtömeg növelésére, az izomerő fejlesztésére és a mielőbbi regeneráció segítésére terveztek. A MASS BUILD nem tartalmaz gyorsan felszabaduló szénhidrátokat. Minden adag jelentős mennyiségű, magas biológiai értékű, jó minőségű fehérje-mátrixot biztosít, magas fehérjehatékonysági aránnyal. Könnyen emészthető izomfehérjét tartalmaz, amelyet ott használ fel, ahol az izomtömeg-növeléséhez szükség van rá! Az EB MASS BUILD egy átfogó, modern kreatin formulát is tartalmaz, amelynek hatékonyságát a nehéz edzéseket végző sportolók izomerejének regenerálódását vizsgáló kíséreltek is alátámasztják. És végül az EB-MASS BUILD tartalmaz esszenciális aminosav komplexeket is, melyeknek célja az anabolikus válasz kiváltása a tréning és regeneráció során. Az EB MAS BUILD kiváló ízű és könnyedén oldódik tejben vagy vízben egyaránt! Feltölt kiváló minőségű izomépítő anyagokkal, anélkül, hogy eltelítene, így bármikor lendületet adhat a napi táplálkozásaid során.

Csomag súlya: 908 g / 2724 g / 5448 g

Csomag tartalma:  18 adag / 54 adag / 108 adag

Adagolás: egy mérőedény

Használati utasítás: az optimális eredmény érdekében vegyen be 1 adagot 2-3 alkalommal naponta.

Összetevők: Szénhidrát keverék (Rizs keményítő, búzakeményítő, módosított kukoricakeményítő), fehérje keverék (tejsavó fehérje koncentrátum, tejfehérje koncentrátum, hidrolizált tejsavipeptidek, tojás albumin), anabolikus aktivátor keverék (kreatin-monohidrát, kreatin-hidroklorid, L-lizin, L-metionin, L-fenilalanin, L-treonin, L-triptofán), VITAMIN / MINERAL keverék (Beta Karotin, kolekalciferol, DL-alfa-tokoferil-acetát, aszkorbinsav, tiamin, riboflavin, niacin, pantoténsav, piridoxin HCl, cianokobalamin, folinsav, biotin, K-vitamin (Phytonadione)), természetes és mesterséges aromák, Lecitin, surcalóz, aceszulfám-k

 

További információk

Egység mennyiség

2720, 50, 5443, 908

Egység

gramm

Íz

Chocolate, Vanilla, Strawberry, Chocolate Ice Cream