1–12 termék, összesen 13 db

 • Amix Nutrition , Vitaminok

  Amix Daily One 60 tab

  Vitamin  és ásványi anyag komplex, amely fedezi az átlag ember napi szükségletének 100% -át.

  Nem hiányzik belőle semmi ami az egészséges szervezet működéséhez elengedhetetlen.

   

   

 • Amix Nutrition , Vitaminok

  AMIX Super Vitamin-Mineral Pack 30 Packs

  Vitamin  és ásványi anyag komplex, amely fedezi az átlag ember napi szükségletének 100% -át.

  Nem hiányzik belőle semmi ami az egészséges szervezet működéséhez elengedhetetlen.

   

 • Haya Labs , Vitaminok

  Basic Adult Multivitamin / 100 tab.

  A HAYA LABS Basic Adult multivitamin tartalmazza az összes szükséges vitamint és ásványi anyagot egy komplex tabletta formájában, amire a szervezetnek szükésge van. Javítja a szervezet általános egészségi állapotát, stimulálja az anyagcserét és az immunrendszert.

 • Haya Labs , Vitaminok

  Caffeine 200mg / 100 caps.

  A HAYA LABS Caffein egy teljesen természetes készítmény, amely aktív koffeint tartalmaz. A koffein stimulálja a mentális és fizikai aktivitást, növeli az energiát és a koncentrációt, és segít a felesleges testzsírt elégetésében.

 • Haya Labs , Vitaminok

  Calcium Magnesium & Zinc with Vitamin D / 90 tabletta

  HAYA LABS kalcium-magnézium, cink és D-vitamin egy kiváló táplálékkiegészítő, amely biztosítja a szükséges tápanyagokat a csontok egészségéhezés a megfelelő  csontsűrűség megtartásához. A csontritkulás elleni küzdelem összetett folyamat, amelyhez nem elégséges pusztán az, hogy legyen elég kalcium a szervezetben.

 • Haya Labs , Vitaminok

  Chromium Picolinate 200mcg / 100 caps.

  A krómot mint nyomelemet 1955-ben fedezték fel. 1959-ben ezt az ásványi anyagot az emberi táplálkozás aktív összetevőjeként definiálták. Napjainkban már ismeretes, hogy fontos összetevője szerepe van az inzulin hatékony működésében. Az átlagos egészséges ember teste néhány milligramm krómot tartalmaz, azonban ez a kis mennyiség is fontos szerepet játszik az inzulin hatékonyságának növelésében. Szabályozza a vércukorszintet és energia előállító …

 • 24 %
  Haya Labs , Vitaminok

  CLA / 60 lágykapszula

  A linolsav az omega zsírsavak csoportjába tartozik, amelyek a szervezetben létfontosságú funkciókat töltenek be és elengedhetetlenek az optimális egészségi és fizikai állapot eléréséhez. A linolsav konjugált formája CLA néven is ismert. Szedése számos egészségügyi állapotban előnyös, beleértve a szívbetegségeket és a rákot is, és csökkentheti a testzsírt.

 • Haya Labs , Vitaminok

  Co-Q10 30 mg / 120 kapszula

  A Haya Labs Co-Q10 egy rendkívül hatékony táplálékkiegészítő, amely Q10 eszenciális koenzimet tartalmaz – olyan anyagot, amely létfontosságú az emberi szervezet számára.

 • Haya Labs , Vitaminok

  Curcumin (Turmeric Extract) 500mg / 60 tabletta

  HAYA LABS Curcumin (kurkuma kivonat) erős antioxidáns és antiaging (öregedés elleni) hatású szer. Támogatja a rgenerálódási folyamatokat, erősíti a csontokat, normalizálja a vérnyomást és megvéd a toxinok hatásától.

 • 37 %
  Haya Labs , Vitaminok

  Methyl B-12 1000 mcg / 100 tabletta

  A Haya Labs Metil-B-12 készítmény alapvető hatóanyaga a B-12 vitamin, vízben oldódó vitamin, amely kulcsfontosságú szerepet játszik az agy és a központi idegrendszer működésében, valamint a vérképzés folyamatában. A B-vitamincsoport tagja. Emellett szerepet játszik még a sejtek anyagcseréjében, részt vesz a nukleinsavak felépítésében, befolyásolja a szervezet fehérjeszintézisét, elősegíti az aminosavak fehérjékbe való beépülését és fokozza ezek hasznosítását.

 • EverBuild Nutrition , Vitaminok

  VITA MAX ™ / 30 adag

  A Vita Max az Everbuild egy innovatív összetett terméke, amely a legjobb védelmet nyújtja az immunrendszerednek!

 • Haya Labs , Vitaminok

  Vitamin E 400 IU / 100 lágykapszula

  Az E-vitamint 1922-ben fedezték fel zöld leveles zöldségekben, de csak a közelmúlttól tekintik erős antioxidánsnak. Zsírban oldódó vitamin, nehezen szívódik fel, a zsírszövetben és a májban raktározódik.